Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000799508

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007995xx / 000799508.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-7318-405-2 (brož.)
072 7664 Potravinářský průmysl
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 613.28
080 663/664
080 614.31
080 (075.8)
Všeob.údaje zprac.Hrabě, Jan, 1943-
24510Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek
250 Vyd. 1.
260 Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006
Obecné poznámky180 s. : il. ; 30 cm
4901 Učební texty vysokých škol
Unifikovaný název150 výt.
Unifikovaný názevNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
504 Obsahuje bibliografii
65007potraviny živočišného původu
65007potravinářská technologie
65007hygiena potravin
65009food of animal origin
65009food technology
65009food hygiene
655 7učebnice vysokých škol
655 9textbooks (higher)
Osobní jm.-primár.oBřezina, Pavel, 1945-
Osobní jm.-primár.oValášek, Pavel, 1958-
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
8102 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788073184056 1. vyd. 20060911
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-004.028
EXE 1
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu