Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000799508
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00079xxxx / 0007995xx / 000799508.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7318-405-2 (brož.) |
072 7 | 664 Potravinářský průmysl |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 613.28 |
080 | 663/664 |
080 | 614.31 |
080 | (075.8) |
Všeob.údaje zprac. | Hrabě, Jan, 1943- |
24510 | Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek |
250 | Vyd. 1. |
260 | Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 |
Obecné poznámky | 180 s. : il. ; 30 cm |
4901 | Učební texty vysokých škol |
Unifikovaný název | 150 výt. |
Unifikovaný název | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
504 | Obsahuje bibliografii |
65007 | potraviny živočišného původu |
65007 | potravinářská technologie |
65007 | hygiena potravin |
65009 | food of animal origin |
65009 | food technology |
65009 | food hygiene |
655 7 | učebnice vysokých škol |
655 9 | textbooks (higher) |
Osobní jm.-primár.o | Březina, Pavel, 1945- |
Osobní jm.-primár.o | Valášek, Pavel, 1958- |
Korpor.,akce-prim.o | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
8102 | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788073184056 1. vyd. 20060911 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-004.028 |
EXE | 1 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.