Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000802560

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00080xxxx / 0008025xx / 000802560.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7318-396-X (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664:577.1
MDT577.12
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoHoza, Ignác, 1941-
Názvové údajePotravinářská biochemie III. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová, Pavel Budínský
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006
Údaje fyz.popisu123 s. : il. ; 30 cm
Edice-jiná formaUčební texty vysokých škol
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.150 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno studentům 2. roč. bakalářského studia - studijního programu Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě UTB
Předm.-Věc.témapotravinářská biochemie
Předm.-Věc.témametabolismus
Předm.-angl.food biochemistry
Předm.-angl.metabolism
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Sumczynski, Daniela, 1976-
VZ-Osobní jm.Budinský, Pavel, 1959-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073183967 1. vyd. 20061018
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-004.218
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu