Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000809584
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00080xxxx / 0008095xx / 000809584.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-7234-533-8 (váz.) |
0411 | cze fre |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.55 |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Lagorce, Stéphane |
24510 | Kuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad pod vedením Sylvie Girard / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse |
250 | 1. vyd. |
260 | Čestlice : Rebo, 2006 |
Obecné poznámky | 719 s. : barev. il. ; 23 cm |
Unifikovaný název | Přeloženo z francouzštiny |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstřík |
65007 | jídla |
65009 | meals |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Osobní jm.-primár.o | Barberousse, Michel, 1923- |
Osobní jm.-primár.o | Girard-Lagorce, Sylvie, 1948- |
7650 | Savoir tout faire en cuisine |
Údaj agentury ISBN | 9788072345335 1. vyd. Koedice: Reader´s Digest Výběr. Praha - ISBN neuvedeno 20061115 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-176.983 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.