Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000810249
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00081xxxx / 0008102xx / 000810249.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 80-903401-7-2 (brož.) 80-903401-7 : Kč 252,00 |
043 | e-xr--- e------ |
072 7 | 614 Veřejné zdraví a hygiena |
080 | 614.31 |
080 | 613/614:640.4/.5 |
080 | 351.757 |
080 | 351.773 |
080 | 340.137 |
080 | (437.3) |
080 | (4) |
080 | (035) |
Všeob.údaje zprac. | Voldřich, Michal, 1962-2013 |
24510 | Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů |
24618 | Bezpečnost pokrmů v gastronomii |
250 | Vyd. 1. |
260 | Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 |
Obecné poznámky | 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm |
4901 | Food Service ; 5 |
Unifikovaný název | Terminologický slovník |
65007 | hygiena potravin |
65007 | hygiena stravovacích služeb |
65007 | kontrola potravin Česko |
65007 | harmonizace práva země Evropské unie |
65009 | food hygiene Czechia |
65009 | hygiene of food services Czechia |
65009 | food quality control Czechia |
65009 | harmonization of laws European Union countries |
655 7 | příručky |
655 9 | handbooks and manuals |
Osobní jm.-primár.o | Jechová, Marie, 1946- |
PObecAnt | Food Service |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | ISBN 80-903401-7 1. vyd. Chybné ISBN uvedeno v tiráži 20061124 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-004.715 |
Nakladatel (SA) | ČON České a slovenské odborné nakladatelství |
EXE | 1 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.