Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000810249

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00081xxxx / 0008102xx / 000810249.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.80-903401-7-2 (brož.) 80-903401-7 : Kč 252,00
043 e-xr--- e------
072 7614 Veřejné zdraví a hygiena
080 614.31
080 613/614:640.4/.5
080 351.757
080 351.773
080 340.137
080 (437.3)
080 (4)
080 (035)
Všeob.údaje zprac.Voldřich, Michal, 1962-2013
24510Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
24618Bezpečnost pokrmů v gastronomii
250 Vyd. 1.
260 Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
Obecné poznámky101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
4901 Food Service ; 5
Unifikovaný názevTerminologický slovník
65007hygiena potravin
65007hygiena stravovacích služeb
65007kontrola potravin Česko
65007harmonizace práva země Evropské unie
65009food hygiene Czechia
65009hygiene of food services Czechia
65009food quality control Czechia
65009harmonization of laws European Union countries
655 7příručky
655 9handbooks and manuals
Osobní jm.-primár.oJechová, Marie, 1946-
PObecAntFood Service
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBNISBN 80-903401-7 1. vyd. Chybné ISBN uvedeno v tiráži 20061124
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-004.715
Nakladatel (SA)ČON České a slovenské odborné nakladatelství
EXE 1
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu