Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000818785
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00081xxxx / 0008187xx / 000818785.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7253-251-3 (váz.) |
0411 | ita ger |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.568(437.3) |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Salfellner, Harald, 1962- |
24513 | Le migliori ricette della cucina ceca / Harald Salfellner |
260 | Praha : Vitalis, c2007 |
Obecné poznámky | 80 s. : il. (převážně barev.) ; 18 cm |
Unifikovaný název | Přeloženo z němčiny? |
65007 | česká jídla |
65009 | Czech cookery |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Údaj agentury ISBN | 9788072532513 [2. ed.] 20070330 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-180.318 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.