Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000820032

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008200xx / 000820032.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-7236-506-1 (brož.) 978-80-7236-506-7
Kód jazykacze ger
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT637.514.5
MDT(083.12)
Názvové údaje1-2-3 - mleté maso
Varianta názvuMleté maso
Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : Vašut, 2006
Údaje fyz.popisu78 s. : barev. il. ; 28 cm
Edice-jiná forma1-2-3
Všeobecná pozn.Přeloženo z němčiny
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témamleté maso
Předm.-angl.minced meat
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
Originál1-2-3 und fertig: Hackfleisch
VZ-Edice-Unif.náz. 1-2-3
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údajeISBN 978-80-7236-506-7 9788072365067 [1.] čes. vyd. Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu 20070206
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-005.662
Nakladatel-aut.f.Jan Vašut
Fakturace seriály1