Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000820032
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008200xx / 000820032.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 80-7236-506-1 (brož.) 978-80-7236-506-7 |
Kód jazyka | cze ger |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.514.5 |
MDT | (083.12) |
Názvové údaje | 1-2-3 - mleté maso |
Varianta názvu | Mleté maso |
Údaje o vydání | České vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Vašut, 2006 |
Údaje fyz.popisu | 78 s. : barev. il. ; 28 cm |
Edice-jiná forma | 1-2-3 |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z němčiny |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | mleté maso |
Předm.-angl. | minced meat |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
Originál | 1-2-3 und fertig: Hackfleisch |
VZ-Edice-Unif.náz. | 1-2-3 |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | ISBN 978-80-7236-506-7 9788072365067 [1.] čes. vyd. Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu 20070206 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-005.662 |
Nakladatel-aut.f. | Jan Vašut |
Fakturace seriály | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.