Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000821244

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008212xx / 000821244.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN80-87080-03-3 (PBO-BIO Svaz ekologických zemědělců : brož.)
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT346.7:338.439
MDT663/664:631.147
MDT663/664-021.465
MDT631.56
MDT(437.3)
MDT(036)
HZ-Osobní jménoKadlec, Jaroslav
Názvové údajeZpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajeOlomouc : Bioinstitut, 2006
Údaje fyz.popisu32 s. : il. ; 30 cm
Edice-jiná formaPraktická příručka ; č. 2
Všeobecná pozn.Vydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců
Předm.-Věc.témapotravinové právo Česko
Předm.-Věc.témabiopotraviny
Předm.-Věc.témakvalita potravin Česko
Předm.-Věc.témazpracování zemědělských produktů
Předm.-angl.food law Czechia
Předm.-angl.biofood
Předm.-angl.food quality Czechia
Předm.-angl.agricultural products processing
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formainformation publications
VZ-Osobní jm.Lačňák, Vladimír, 1963-
VZ-KorporacePRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
VZ-Edice-Unif.náz. Praktická příručka (Bioinstitut)
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20070413
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-005.819
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-ol