Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000822591
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008225xx / 000822591.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-494-0 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 543 Analytická chemie |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | 543.92 |
MDT | 311.1/.2 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Kříž, Oldřich, 1945- |
Názvové údaje | Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 |
Údaje fyz.popisu | 127 s. : il. ; 30 cm |
Edice-jiná forma | Učební texty vysokých škol |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | Anglicko-český, česko-anglický slovník |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | senzorická analýza |
Předm.-Věc.téma | statistické metody |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | sensoric analysis |
Předm.-angl. | statistical methods |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Buňka, František, 1978- |
VZ-Osobní jm. | Hrabě, Jan, 1943- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788073184940 1. vyd. 20070426 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-005.911 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.