Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000822591

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008225xx / 000822591.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7318-494-0 (brož.)
Kód předm.kateg.543 Analytická chemie
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT543.92
MDT311.1/.2
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoKříž, Oldřich, 1945-
Názvové údajeSenzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Údaje fyz.popisu127 s. : il. ; 30 cm
Edice-jiná formaUčební texty vysokých škol
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.Anglicko-český, česko-anglický slovník
Všeobecná pozn.100 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-Věc.témastatistické metody
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.sensoric analysis
Předm.-angl.statistical methods
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Buňka, František, 1978-
VZ-Osobní jm.Hrabě, Jan, 1943-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073184940 1. vyd. 20070426
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-005.911
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu