Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000827479

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008274xx / 000827479.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7375-032-9 (brož.)
Kód předm.kateg.543 Analytická chemie
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT543.92
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoIngr, Ivo, 1936-2016
Názvové údajeSenzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová
Údaje o vydáníVyd. 2., nezměn.
Nakladatel.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007
Údaje fyz.popisu101 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.180 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.sensoric analysis
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Pokorný, Jan, 1928-2011
VZ-Osobní jm.Valentová, Helena
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073750329 2., nezměn. vyd. 20070629
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-006.479
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm
Elektron.přístupobsah dokumentu