Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000827638

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008276xx / 000827638.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7318-520-6 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664:631.57
MDT663/664
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoHrabě, Jan, 1943-
Názvové údajeTechnologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza
Varianta názvuNázev v tiráži: Technologie výroby potravin rostlinného původu pro kombinované studium
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007
Údaje fyz.popisu189 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.50 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.food of vegetable origin
Předm.-angl.food technology
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Buňka, František, 1978-
VZ-Osobní jm.Hoza, Ignác, 1941-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073185206 1. vyd. 20070621
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-006.513
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu