Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000827638
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00082xxxx / 0008276xx / 000827638.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-520-6 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 664:631.57 |
MDT | 663/664 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Hrabě, Jan, 1943- |
Názvové údaje | Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza |
Varianta názvu | Název v tiráži: Technologie výroby potravin rostlinného původu pro kombinované studium |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 |
Údaje fyz.popisu | 189 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 50 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potraviny rostlinného původu |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-angl. | food of vegetable origin |
Předm.-angl. | food technology |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Buňka, František, 1978- |
VZ-Osobní jm. | Hoza, Ignác, 1941- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788073185206 1. vyd. 20070621 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-006.513 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.