Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000843409

Navigace: http://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008434xx / 000843409.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-903673-5-7 (brož.)
043 e-pl--- e-xr--- e-xr-ol
045 x3x3
072 7629 Dopravní prostředky
072 7929 Biografie
080 929
080 629.73-051
080 656.7.082
080 (438)
080 (437.326)
080 (092)
080 (082.2)
Všeob.údaje zprac.Przywara, Jan, 1956-
24510Synowie Ikara : co warto wiedzieć o Żwirce a Wigurze, Żwirkowisku i Domu Polskim Żwirki i Wigury w Cierlicku / Jan Przywara
260 Czeski Cieszyn : Kongres Polaków w Republice Czeskiej, Ośrodek Dokumentacyjny, 2007
Obecné poznámky48 s. : il., portréty, mapy, faksim. ; 21 cm
Unifikovaný název300 výt.
504 Obsahuje bibliografii
Osobní jménoŻwirko, Franciszek, 1895-1932
Osobní jménoWigura, Stanisław, 1903-1932
648 41932
65007letci Polsko
65007letecké nehody Polsko 1932
65009air pilots Poland
65009aircraft crashes Poland 1932
651 7Těrlicko (Česko) 1932
651 9Těrlicko (Czechia) 1932
655 7biografie
655 7jubilejní publikace
655 9biography
655 9jubilee books
Údaj agentury ISBNEAN 978-80-903673-5-7 [1. wyd.] Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu 20071123
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-188.737
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-mo