Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000845081
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008450xx / 000845081.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7334-125-1 (brož.) : Kč 109,00 |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.55 |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Karlík, František |
24510 | Co vařit na podzim a v zimě / František Karlík |
250 | 1. vyd. |
260 | Praha : Agentura VPK, 2007 |
Obecné poznámky | 106 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm |
65007 | jídla |
65009 | meals |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Údaj agentury ISBN | 9788073341251 1. vyd. 20071207 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-189.354 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.