Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000845426
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008454xx / 000845426.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-247-2285-6 (brož.) |
0411 | cze ger |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 637.523 |
080 | 637.5+664.91/.95 |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Gahm, Bernhard |
24510 | Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka ; [přeložila Jitka Koubková] |
250 | 1. vyd. |
260 | Praha : Grada, 2007 |
Obecné poznámky | 156 s. : barev. il. ; 21 cm |
Unifikovaný název | Přeloženo z němčiny |
504 | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
65007 | uzeniny |
65007 | masné výrobky |
65009 | sausages |
65009 | meat products |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Osobní jm.-primár.o | Volk, Fridhelm, 1942- |
7650 | Würste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht |
Údaj agentury ISBN | 9788024722856 1. vyd. 20071210 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-189.533 |
EXE | 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.