Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000845922
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008459xx / 000845922.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-903873-6-2 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.513.11 |
MDT | 637.5'64 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Černý, Ladislav, 1944- |
Názvové údaje | Co a jak s masem / Ladislav Černý |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Velké Bílovice : TeMi CZ, 2007 |
Údaje fyz.popisu | 103 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm |
Všeobecná pozn. | Vydáno pro knižní velkoobchod Danuše Černá |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | domácí zabijačka |
Předm.-Věc.téma | vepřové maso |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-angl. | home slaughtering |
Předm.-angl. | pork |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Korporace | Knižní velkoobchod Danuše Černá |
ISBN-pom.údaje | 9788090387362 1. vyd. 20080121 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-189.745 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.