Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000847236
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008472xx / 000847236.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7234-871-8 (váz.) |
0411 | cze fre |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.55 |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Lagorce, Stéphane |
24510 | Kuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová] |
250 | 2. vyd. |
260 | Čestlice : Rebo, 2007 |
Obecné poznámky | 719 s. : barev. il. ; 23 cm |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstřík |
65007 | jídla |
65009 | meals |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Osobní jm.-primár.o | Barberousse, Michel, 1923- |
Osobní jm.-primár.o | Bucherová, Irena |
Osobní jm.-primár.o | Zástěrová, Hana |
7650 | Savoir tout faire en cuisine |
Údaj agentury ISBN | 9788072348718 2. vyd. 20080103 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-190.276 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.