Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000848179
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008481xx / 000848179.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-623-4 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664:577.1 |
MDT | (075.8) |
MDT | (076.5) |
Názvové údaje | Potravinářská biochemie IV. / Ignác Hoza ... [et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 |
Údaje fyz.popisu | 105 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potravinářská biochemie |
Předm.-angl. | food biochemistry |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | praktická cvičení |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
Žánr/forma | problems, exercises, etc |
VZ-Osobní jm. | Hoza, Ignác, 1941- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788073186234 1. vyd. 20080131 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-008.011 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.