Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000848179

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008481xx / 000848179.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7318-623-4 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664:577.1
MDT(075.8)
MDT(076.5)
Názvové údajePotravinářská biochemie IV. / Ignác Hoza ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007
Údaje fyz.popisu105 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.100 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotravinářská biochemie
Předm.-angl.food biochemistry
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formapraktická cvičení
Žánr/formatextbooks (higher)
Žánr/formaproblems, exercises, etc
VZ-Osobní jm.Hoza, Ignác, 1941-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073186234 1. vyd. 20080131
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-008.011
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl