Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000848486
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008484xx / 000848486.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7375-110-4 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 614.31 |
MDT | 664.8/.9 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
Názvové údaje | Základy konzervace potravin / Ivo Ingr |
Údaje o vydání | Vyd. 3., přeprac. |
Nakladatel.údaje | V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 |
Údaje fyz.popisu | 119, [18] s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | 180 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food preservation |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788073751104 3., přepr. vyd. 20080207 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-008.065 |
Počet exemplářů | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.