Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000848486

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00084xxxx / 0008484xx / 000848486.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7375-110-4 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664-021.465
MDT614.31
MDT664.8/.9
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoIngr, Ivo, 1936-2016
Názvové údajeZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
Údaje o vydáníVyd. 3., přeprac.
Nakladatel.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007
Údaje fyz.popisu119, [18] s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.180 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food preservation
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788073751104 3., přepr. vyd. 20080207
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-008.065
Počet exemplářů1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm
Elektron.přístupobsah dokumentu