Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000850458
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00085xxxx / 0008504xx / 000850458.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86578-72-9 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 642 Číšnictví. Servírování |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | 663.2 |
MDT | 642.63:663.21/.22 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Burešová, Pavla |
Názvové údaje | Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 |
Údaje fyz.popisu | 89 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Všeobecná pozn. | 150 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | víno |
Předm.-Věc.téma | sommelierství |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | wine |
Předm.-angl. | sommeliering |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20080215 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-008.259 |
Fakturace seriály | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.