Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000850458

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00085xxxx / 0008504xx / 000850458.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86578-72-9 (brož.)
Kód předm.kateg.642 Číšnictví. Servírování
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT641/642
MDT663.2
MDT642.63:663.21/.22
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoBurešová, Pavla
Názvové údajeSommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
Údaje fyz.popisu89 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Všeobecná pozn.150 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témavíno
Předm.-Věc.témasommelierství
Předm.-angl.gastronomy
Předm.-angl.wine
Předm.-angl.sommeliering
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceVysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20080215
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-008.259
Fakturace seriály1
Elektron.přístupobsah dokumentu