Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000852887

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00085xxxx / 0008528xx / 000852887.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT(0.034.44)
Názvové údajeBurgundsko [videozáznam] : Francie : exkluzivní průvodce kuchařským uměním z celého světa
Nakladatel.údaje[S.l.] : Popron music, c2007
Údaje fyz.popisu1 videodisk (DVD)
Všeobecná pozn.Tipy, jak ovládnout skvělou francouzskou kuchyni
Form.pozn.k obsahuSkvělé dušené hovězí maso na červeném víně Slaný koláč s dijonskou hořčicí a nadýchaný domácí perník Nejslavnější francouzský kuchař radí, jak na mušle nebo žabí stehýnka
Předm.-Věc.témagastronomie
Žánr/formaDVD
Sigla,sign.vlastn.OLA001 DVD 698
Počet exemplářů2