Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000852887
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00085xxxx / 0008528xx / 000852887.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | (0.034.44) |
Názvové údaje | Burgundsko [videozáznam] : Francie : exkluzivní průvodce kuchařským uměním z celého světa |
Nakladatel.údaje | [S.l.] : Popron music, c2007 |
Údaje fyz.popisu | 1 videodisk (DVD) |
Všeobecná pozn. | Tipy, jak ovládnout skvělou francouzskou kuchyni |
Form.pozn.k obsahu | Skvělé dušené hovězí maso na červeném víně Slaný koláč s dijonskou hořčicí a nadýchaný domácí perník Nejslavnější francouzský kuchař radí, jak na mušle nebo žabí stehýnka |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Žánr/forma | DVD |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 DVD 698 |
Počet exemplářů | 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.