Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000865952

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00086xxxx / 0008659xx / 000865952.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-239-8912-0 (kroužková vazba)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT640.522.4
MDT37.091.217:641
MDT641.562
MDT(035)
MDT(083.12)
Názvové údajeReceptury pokrmů pro školní stravování : pokyny k používání receptur. 3. díl, Receptury rybích, 2. části drůbežích, polomasitých a bezmasých pokrmů slaných a sladkých / kolektiv autorů pod vedením Evy Šulcové
Varianta názvuPokyny k používání receptur: Receptury rybích, 2. části drůbežích, polomasitých a bezmasých pokrmů slaných a sladkých
Varianta názvuReceptury rybích, 2. části drůbežích, polomasitých a bezmasých pokrmů slaných a sladkých
Údaje o vydání3., zcela přeprac. a rozš. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Společnost pro výživu, 2007
Údaje fyz.popisu285 s. : il. ; 22 cm
Všeobecná pozn.Vydal Výživaservis pro Společnost pro výživu
Všeobecná pozn.Část. tištěno napříč
Všeobecná pozn.Obsahuje právní předpisy
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaškolní stravování
Předm.-Věc.témadětská jídla
Předm.-angl.school catering
Předm.-angl.cookery for children
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Šulcová, Eva, 1932-
ISBN-pom.údaje3., zcela přeprac. a rozš. vyd. 20081017
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-197.896/ 3
Nakladatel-aut.f.Výživaservis
Počet exemplářů2
Elektron.přístupobsah dokumentu