Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000871326

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008713xx / 000871326.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7318-628-9 (brož.)
072 7543 Analytická chemie
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 543.6:663/664
080 614.31
080 543.92
080 (075.8)
Všeob.údaje zprac.Buňka, František, 1978-
24510Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl
250 Vyd. 1.
260 Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008
Obecné poznámky145 s. : il. ; 30 cm
Unifikovaný názevNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Unifikovaný název100 výt.
504 Obsahuje bibliografii
65007analýza potravin
65007senzorická analýza
65009food analysis
65009sensoric analysis
655 7učebnice vysokých škol
655 9textbooks (higher)
Osobní jm.-primár.oHrabě, Jan, 1943-
Osobní jm.-primár.oVospěl, Bohumír
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788073186289 1. vyd. 20081031
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-010.303
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu