Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000871562

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008715xx / 000871562.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-204-1847-0 (váz.)
0411 cze eng
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 641/642
080 641/642(091)
080 (048.8)
24500Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal]
24630Dějiny chuti
250 1. české vyd.
260 Praha : Mladá fronta, 2008
Obecné poznámky368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm
504 Obsahuje bibliografii a rejstřík
65007kuchařství dějiny
65007dějiny gastronomie
65009cookery history
65009gastronomy history
655 7monografie
655 9monographs
Osobní jm.-primár.oFreedman, Paul H., 1949-
7650 Food: the history of taste
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788020418470 1. čes. vyd. 20081126
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-010.335
EXE 1
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu