Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000871562
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008715xx / 000871562.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-204-1847-0 (váz.) |
0411 | cze eng |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641/642 |
080 | 641/642(091) |
080 | (048.8) |
24500 | Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] |
24630 | Dějiny chuti |
250 | 1. české vyd. |
260 | Praha : Mladá fronta, 2008 |
Obecné poznámky | 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm |
504 | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
65007 | kuchařství dějiny |
65007 | dějiny gastronomie |
65009 | cookery history |
65009 | gastronomy history |
655 7 | monografie |
655 9 | monographs |
Osobní jm.-primár.o | Freedman, Paul H., 1949- |
7650 | Food: the history of taste |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788020418470 1. čes. vyd. 20081126 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-010.335 |
EXE | 1 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.