Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000873057
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008730xx / 000873057.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7363-143-7 (brož.) : Kč 225,00 |
072 7 | 664 Potravinářský průmysl |
080 | 663/664 |
080 | 663/664:54 |
080 | 663/664.022.3 |
080 | (0.062) |
Všeob.údaje zprac. | Mikeš, Vladimír, 1950-2007 |
24510 | Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš |
260 | Praha : Dokořán, 2008 |
Obecné poznámky | 199 s. : il. ; 21 cm |
504 | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
65007 | potraviny |
65007 | potravinářská chemie |
65007 | potravinářská aditiva |
65009 | food |
65009 | food chemistry |
65009 | food additives |
655 7 | populárně-naučné publikace |
655 9 | popular works |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788073631437 [1. vyd.] 20081127 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-201.214 |
EXE | 2 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.