Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000873903
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008739xx / 000873903.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7371-232-7 (váz.) |
Kód jazyka | cze ita |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 663.2 |
MDT | 642.63:663.21/.22 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Vaccarini, Giuseppe |
Názvové údaje | Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] |
Varianta názvu | Jak rozumět vínu |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Sun, 2008 |
Údaje fyz.popisu | 287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z italštiny |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | víno |
Předm.-Věc.téma | sommelierství |
Předm.-angl. | wine |
Předm.-angl. | sommeliering |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Originál | Manuale del sommelier |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788073712327 1. vyd. 20081121 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-201.480 |
Fakturace seriály | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.