Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000875436

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008754xx / 000875436.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-903820-8-4 (brož.)
Kód předm.kateg.613 Hygiena. Lidské zdraví
MDT663/664
MDT613.26/.29
MDT641/642
MDT614
MDT(036)
HZ-Osobní jménoDostálová, Jana, 1943-
Názvové údajeCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Forsapi, [2008?]
Údaje fyz.popisu53 s. : barev. il. ; 21 cm
Edice-jiná formaStručné informace pro pacienty ; sv. 2
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Předm.-Věc.témapotraviny zdravotní aspekty
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie zdravotní aspekty
Předm.-Věc.témakuchařství zdravotní aspekty
Předm.-angl.food health aspects
Předm.-angl.food technology health aspects
Předm.-angl.cookery health aspects
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formainformation publications
VZ-Edice-Unif.náz. Stručné informace pro pacienty
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788090382084 1. vyd. 20081205
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-202.115
Fakturace seriály1
Elektron.přístupobsah dokumentu