Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000877174

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00087xxxx / 0008771xx / 000877174.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7394-104-8 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.577 Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
MDT577.115.3
MDT591.1
MDT636.2.034
MDT637.13
MDT636.084
MDT(048.8)
HZ-Osobní jménoSamková, Eva
Názvové údajeMastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička
Varianta názvuFatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008
Údaje fyz.popisu90 s. : il. ; 21 cm
Všeobecná pozn.Anglicko-český slovník
Všeobecná pozn.200 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témamastné kyseliny
Předm.-Věc.témafyziologie živočichů
Předm.-Věc.témamléčný skot
Předm.-Věc.témakrmení hospodářských zvířat
Předm.-angl.fatty acids
Předm.-angl.animal physiology
Předm.-angl.dairy cattle
Předm.-angl.livestock feeding
Žánr/formamonografie
Žánr/formamonographs
VZ-Osobní jm.Pešek, Milan, 1936-
VZ-Osobní jm.Špička, Jiří
ISBN-pom.údaje9788073941048 1. vyd. 20081222
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-202.915
Fakturace seriály1
Elektron.přístupobsah dokumentu