Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000881232

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00088xxxx / 0008812xx / 000881232.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7373-032-1 (brož.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 641/642
080 663/664
080 641.55
080 (075.3)
Všeob.údaje zprac.Sedláčková, Hana, 1925-2020
24510Technologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
2463 Učebnice technologie přípravy pokrmů
250 2., upr. vyd.
260 Praha : Fortuna, 2008
Obecné poznámky87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
Unifikovaný názevTerminologický slovník
65007kuchařství
65007potraviny
65007jídla
65009cookery
65009food
65009meals
655 7učebnice středních škol
655 9textbooks (secondary)
Údaj agentury ISBN9788073730321 2., upr. vyd. 20090209
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-011.042
EXE 1
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu