Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000884208
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00088xxxx / 0008842xx / 000884208.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 614.31 |
MDT | 663/664 |
MDT | 613 |
MDT | 621.798.1 |
MDT | 621.798 |
MDT | (062.534) |
HZ-Jméno akce | Seminář o údržnosti masa, masných výrobků a lahůdek |
Názvové údaje | Seminář o údržnosti masa, masných výrobků a lahůdek : Skalský dvůr u Nového Města na Moravě ... |
Nakladatel.údaje | [Praha] : České a slovenské odborné nakladatelství, [200-]-2008 |
Údaje fyz.popisu | ^^^sv. ; 30 cm |
Souč.periodicita | 1x ročně? |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Součástí názvu je řadová číslovka, součástí podnázvu je datum pořádání akce |
Všeobecná pozn. | Jednotlivé sv. mají ISBN |
Pozn.o zdroji popisu | Popsáno podle: r. 2007 CZ-PrNK |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin hygienické aspekty |
Předm.-Věc.téma | obaly |
Předm.-Věc.téma | obalová technika |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food production hygienical aspects |
Žánr/forma | sborníky konferencí |
Žánr/forma | proceedings of conferences |
Související jedn. | Příloha časopisu: Maso 1210-4086 |
ISBN-pom.údaje | 978-80-86835-01-3 (9/2007 ; v knize neuvedeno ; brož.) |
ISBN-pom.údaje | 978-80-86835-02-0 (10/2008 ; brož.) |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-011.411 10(2008)- n |
Počet exemplářů | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu - 10(2008) |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.