Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000886531

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00088xxxx / 0008865xx / 000886531.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-249-1152-6 (brož.)
0411 cze eng
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 641/642
080 (035)
Všeob.údaje zprac.Peterson, James
24510Co by měl vědět správný kuchař : [484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni] / James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
250 Vyd. 1.
260 V Praze : Ikar, 2009
Obecné poznámky432 s. : barev. il. ; 21 cm
Unifikovaný názevObsahuje rejstřík
65007kuchařství
65009cookery
655 7příručky
655 9handbooks and manuals
7650 What's a cook to do?
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788024911526 1. vyd. 20090618
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-207.651
Nakladatel (SA)Euromedia Group - Ikar
EXE 1
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu