Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000886531
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00088xxxx / 0008865xx / 000886531.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-249-1152-6 (brož.) |
0411 | cze eng |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641/642 |
080 | (035) |
Všeob.údaje zprac. | Peterson, James |
24510 | Co by měl vědět správný kuchař : [484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni] / James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] |
250 | Vyd. 1. |
260 | V Praze : Ikar, 2009 |
Obecné poznámky | 432 s. : barev. il. ; 21 cm |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstřík |
65007 | kuchařství |
65009 | cookery |
655 7 | příručky |
655 9 | handbooks and manuals |
7650 | What's a cook to do? |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788024911526 1. vyd. 20090618 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-207.651 |
Nakladatel (SA) | Euromedia Group - Ikar |
EXE | 1 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.