Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000889806
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00088xxxx / 0008898xx / 000889806.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7321-307-7 (váz.) |
0411 | cze eng |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.887 |
080 | 641.55 |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Joachim, David |
24510 | Lahodné omáčky k masu a těstovinám : 160 receptů ze čtyř druhů omáček / David Joachim ; [z anglického originálu přeložily Alena Amchová a Štěpánka Svobodová] |
250 | 1. vyd. |
260 | Praha : Fortuna Libri, c2007 |
Obecné poznámky | 257 s. : barev. il. ; 22 cm |
Unifikovaný název | Na přední obálce částečně plasticky zobrazená sklenice s omáčkou |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstřík |
65007 | omáčky |
65007 | jídla |
65009 | sauces |
65009 | meals |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
7650 | Spaghetti sauce gourmet |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788073213077 1. vyd. 20081215 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-209.518 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.