Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000898820

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008988xx / 000898820.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7373-040-6 (CDR)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.81 Lingvistika. Jazyky
MDT641/642
MDT81'221.24
MDT81'373.46
MDT(038)81
MDT(0.034.44)
HZ-Osobní jménoLanger, Jiří, 1979-
Názvové údajeSlovník vybraných pojmů znakového jazyka pro oblast gastronomie a příprava pokrmů [elektronický zdroj] / Jiří Langer a kol.
Poč.soub.-vlast.Data (546 MB)
Nakladatel.údajePraha : Fortuna, 2008
Údaje fyz.popisu1 CD-ROM : barev. ; 12 cm + 1 příručka (32 s)
Všeobecná pozn.Název z disku
Pozn.-pož.na sys.Požadavky na systém: neuvedeny
Všeobecná pozn.Schválilo MŠMT č. j.:16 775/2008-61 dne 24. 11. 2008 k zařazení do seznamu učebnic pro základní vzdělání žáků se sluchovým postižením pro obsahový okruh Gastronomie a Potravinářství s dobou platnosti šest let
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témaznakový jazyk
Předm.-Věc.témaoborová terminologie
Žánr/formaterminologické slovníky
Žánr/formaCD-ROM
Sigla,sign.vlastn.OLA001 CR 4330
Fakturace seriály1