Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000898859

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008988xx / 000898859.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7375-268-2
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.4:005.71
MDT334.012.63/.64
MDT663/664-021.465
MDT005.6
MDT330.13
MDT(062.552)
MDT(0.034.44)
Názvové údajeJakost a efektivnost produkce regionálních a malých pivovarů [elektronický zdroj] / kol. autorů
Údaje o vydáníVyd. 1
Poč.soub.-vlast.Data (2,66 MB)
Nakladatel.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2009
Údaje fyz.popisu1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
Všeobecná pozn.Název z disku
Pozn.-pož.na sys.Požadavky na systém: Microsoft Word
Form.pozn.k obsahuMožnosti využití kapalinové chromatografie při stanovení vybraných látek při výrobě piva / Tomáš Gregor Vliv hrubosti šrotování sladu na průběh rychlosti stékání předku/výstřelků během scezování a vyslazování a na varní výtěžek / Ladislav Chládek, Miroslav Přikryl, Jiří Zeman, Jiří Kejda Senzorické vlastnosti piva / Pavel Kryl Analýza ohřevu varné pánve v laboratorní mikrovarně / Josef Los, Radovan Kukla, Libor Severa, Radomír Křenovský Minipivovary / Václav Potěšil Vliv teploty na dynamickou viskozitu černého piva / Libor Severa, Josef Los, Šárka Nedomová, Jaroslav Buchar Reologický profil mladiny při zpracování základu por světlé pivo / Libor Severa, Josef Los, Šárka Nedomová, Miroslav Havlíček Hodnocení vztahů mezi vybranými technologickými parametry zrna ječmene a sladu / Hřivna, L., Vavroušová, P., Somerlíková, K.
Předm.-Věc.témapivovary
Předm.-Věc.témamalé a střední podniky
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témamanagement jakosti
Předm.-Věc.témaekonomická efektivnost
Žánr/formasborníky
Žánr/formaCD-ROM
Sigla,sign.vlastn.OLA001 CR 4402
Fakturace seriály1