Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000899439

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008994xx / 000899439.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
ISBN978-80-7318-859-7 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT637.358
MDT532.135
MDT663/664:53
MDT(048.3)
MDT(043.3)378.245
HZ-Osobní jménoMacků, Ivana, 1982-
Názvové údajeViskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů s přídavkem pektinu = Viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition : teze disertační práce / Ivana Macků
Varianta názvuViscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009
Údaje fyz.popisu34 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaTeze disertační práce
Všeobecná pozn.Obor: 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témareologie
Předm.-Věc.témafyzikální vlastnosti potravin
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.rheology
Předm.-angl.food physics
Žánr/formateze
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formaabstracts
Žánr/formahigher doctoral dissertations
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20091112
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-214.832
Fakturace seriály1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu