Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000899439

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008994xx / 000899439.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7318-859-7 (brož.)
0410 cze eng
072 7663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
080 637.358
080 532.135
080 663/664:53
080 (048.3)
080 (043.3)378.245
Všeob.údaje zprac.Macků, Ivana, 1982-
24510Viskoelastické a senzorické vlastnosti tavených sýrů s přídavkem pektinu = Viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition : teze disertační práce / Ivana Macků
24631Viscoelastic and sensory properties of processed cheese with pectin addition
260 Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009
Obecné poznámky34 s. ; 21 cm
4901 Teze disertační práce
Unifikovaný názevObor: 2901V013 Technologie potravin
Unifikovaný název30 výt.
502 Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
504 Obsahuje bibliografii
546 Anglické resumé
65007tavené sýry
65007reologie
65007fyzikální vlastnosti potravin
65009processed cheese
65009rheology
65009food physics
655 7teze
655 7doktorské disertace
655 9abstracts
655 9higher doctoral dissertations
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
8102 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
Údaj agentury ISBN[1. vyd.] 20091112
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-214.832
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu