Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000899462
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008994xx / 000899462.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7318-858-0 (brož.) |
0410 | cze eng |
072 7 | 637 Živočišné produkty |
080 | 637.358 |
080 | 663/664-021.465 |
080 | (048.3) |
080 | (043.3)378.245 |
Všeob.údaje zprac. | Lazárková, Zuzana, 1982- |
24510 | Faktory ovlivňující jakost sterilovaných tavených sýrů = Factors affecting sterilized processed cheese quality : teze disertační práce / Zuzana Lazárková |
24631 | Factors affecting sterilized processed cheese quality |
260 | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009 |
Obecné poznámky | 36 s. ; 21 cm |
4901 | Teze disertační práce = Doctoral thesis summary |
Unifikovaný název | Obor 2901V013 Technologie potravin |
Unifikovaný název | 30 výt. |
502 | Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009 |
504 | Obsahuje bibliografii |
546 | Anglické resumé |
65007 | tavené sýry |
65007 | kvalita potravin |
65009 | processed cheese |
65009 | food quality |
655 7 | teze |
655 7 | doktorské disertace |
655 9 | abstracts |
655 9 | higher doctoral dissertations |
Korpor.,akce-prim.o | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
8102 | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
Údaj agentury ISBN | [1. vyd.] 20091104 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-214.844 |
EXE | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.