Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000899462

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008994xx / 000899462.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
ISBN978-80-7318-858-0 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT663/664-021.465
MDT(048.3)
MDT(043.3)378.245
HZ-Osobní jménoLazárková, Zuzana, 1982-
Názvové údajeFaktory ovlivňující jakost sterilovaných tavených sýrů = Factors affecting sterilized processed cheese quality : teze disertační práce / Zuzana Lazárková
Varianta názvuFactors affecting sterilized processed cheese quality
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009
Údaje fyz.popisu36 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaTeze disertační práce = Doctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food quality
Žánr/formateze
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formaabstracts
Žánr/formahigher doctoral dissertations
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20091104
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-214.844
Fakturace seriály1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Elektron.přístupobsah dokumentu