Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000899462

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00089xxxx / 0008994xx / 000899462.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7318-858-0 (brož.)
0410 cze eng
072 7637 Živočišné produkty
080 637.358
080 663/664-021.465
080 (048.3)
080 (043.3)378.245
Všeob.údaje zprac.Lazárková, Zuzana, 1982-
24510Faktory ovlivňující jakost sterilovaných tavených sýrů = Factors affecting sterilized processed cheese quality : teze disertační práce / Zuzana Lazárková
24631Factors affecting sterilized processed cheese quality
260 Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009
Obecné poznámky36 s. ; 21 cm
4901 Teze disertační práce = Doctoral thesis summary
Unifikovaný názevObor 2901V013 Technologie potravin
Unifikovaný název30 výt.
502 Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
504 Obsahuje bibliografii
546 Anglické resumé
65007tavené sýry
65007kvalita potravin
65009processed cheese
65009food quality
655 7teze
655 7doktorské disertace
655 9abstracts
655 9higher doctoral dissertations
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
8102 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
Údaj agentury ISBN[1. vyd.] 20091104
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-214.844
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu