Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000902900
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00090xxxx / 0009029xx / 000902900.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7375-336-8 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.358 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Buňka, František, 1978- |
Názvové údaje | Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar |
Varianta názvu | Basic principles of processed cheese production |
Varianta názvu | Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis |
Varianta názvu | Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 |
Údaje fyz.popisu | 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm |
Edice-jiná forma | Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009 |
Všeobecná pozn. | 200 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglická resumé |
Předm.-Věc.téma | tavené sýry |
Předm.-angl. | processed cheese |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
VZ-Osobní jm. | Buňková, Leona, 1974- |
VZ-Osobní jm. | Kráčmar, Stanislav, 1948- |
VZ-Edice-Unif.náz. | Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20100910 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-216.669 |
Počet exemplářů | 2 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.