Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000902900

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00090xxxx / 0009029xx / 000902900.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7375-336-8 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT(048.8)
HZ-Osobní jménoBuňka, František, 1978-
Názvové údajeZákladní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
Varianta názvuBasic principles of processed cheese production
Varianta názvuFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Varianta názvuFolia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
Údaje fyz.popisu70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Edice-jiná formaFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009
Všeobecná pozn.200 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglická resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-angl.processed cheese
Žánr/formamonografie
Žánr/formamonographs
VZ-Osobní jm.Buňková, Leona, 1974-
VZ-Osobní jm.Kráčmar, Stanislav, 1948-
VZ-Edice-Unif.náz. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20100910
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-216.669
Počet exemplářů2
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm
Elektron.přístupobsah dokumentu