Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000944379

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009443xx / 000944379.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-249-1215-8 (váz.)
043 e-xr--- e------
045 x1x8
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
072 7929 Biografie
080 929
080 641/642-051
080 641/642(091)
080 641.55
080 641.568
080 (437.3)
080 (4)
080 (083.12)
080 (0:82-94)
Všeob.údaje zprac.Trejbal, Jaromír, 1905-1995
24510Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana : cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost / Jaromír Trejbal
250 Vyd. 2., (V Euromedia Group 1.)
260 Praha : Ikar, 2009
Obecné poznámky295 s. : il., portréty, faksim. ; 25 cm
Osobní jménoTrejbal, Jaromír, 1905-1995
648 41919-1985
65007kuchaři Česko 20. století
65007dějiny gastronomie Evropa 20. století
65007jídla
65007národní jídla
65009cooks Czechia 20th century
65009history of gastronomy Europe 20th century
65009meals
65009national cookery
655 7kuchařské recepty
655 7autobiografické vzpomínky
655 9cookbooks
655 9autobiographical reminiscences
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788024912158 2. vyd., 1. vyd. v nakl. Euromedia Group - Ikar 20091216
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-216.969
Nakladatel (SA)Euromedia Group - Ikar
EXE 1 1
KOM 20131008 Titul je skvělý. Bohužel, když jsem ho měla půjčený já, byl v hrozné kvalitě. Pravděpodobně někomu kniha spadla přímo do jídla, a přesto je půjčována. Technický stav byl špatný a vrátila jsem ji bez důkladného přečtení.