Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000944379
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009443xx / 000944379.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-249-1215-8 (váz.) |
043 | e-xr--- e------ |
045 | x1x8 |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
072 7 | 929 Biografie |
080 | 929 |
080 | 641/642-051 |
080 | 641/642(091) |
080 | 641.55 |
080 | 641.568 |
080 | (437.3) |
080 | (4) |
080 | (083.12) |
080 | (0:82-94) |
Všeob.údaje zprac. | Trejbal, Jaromír, 1905-1995 |
24510 | Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana : cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost / Jaromír Trejbal |
250 | Vyd. 2., (V Euromedia Group 1.) |
260 | Praha : Ikar, 2009 |
Obecné poznámky | 295 s. : il., portréty, faksim. ; 25 cm |
Osobní jméno | Trejbal, Jaromír, 1905-1995 |
648 4 | 1919-1985 |
65007 | kuchaři Česko 20. století |
65007 | dějiny gastronomie Evropa 20. století |
65007 | jídla |
65007 | národní jídla |
65009 | cooks Czechia 20th century |
65009 | history of gastronomy Europe 20th century |
65009 | meals |
65009 | national cookery |
655 7 | kuchařské recepty |
655 7 | autobiografické vzpomínky |
655 9 | cookbooks |
655 9 | autobiographical reminiscences |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788024912158 2. vyd., 1. vyd. v nakl. Euromedia Group - Ikar 20091216 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-216.969 |
Nakladatel (SA) | Euromedia Group - Ikar |
EXE | 1 1 |
KOM | 20131008 Titul je skvělý. Bohužel, když jsem ho měla půjčený já, byl v hrozné kvalitě. Pravděpodobně někomu kniha spadla přímo do jídla, a přesto je půjčována. Technický stav byl špatný a vrátila jsem ji bez důkladného přečtení. |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.