Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000945210

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009452xx / 000945210.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7318-876-4 (brož.)
0410 cze eng
072 7664 Potravinářský průmysl
080 664.641.12
080 664.653/.654
080 577.112.38
080 532.135
080 543.544.5
080 663/664
080 (043.3)
080 (048.3)
Všeob.údaje zprac.Pečivová, Pavlína, 1983-
24510Vliv definovaných přídatných látek na technologické a pekárenské vlastnosti pšeničného těsta = The influence of defined additives on technological and bakery properties of the wheat flour dough : teze disertační práce / autor Pavlína Pečivová
24631Influence of defined additives on technological and bakery properties of the wheat flour dough
260 Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2009
Obecné poznámky35 s. : il. ; 21 cm
4901 Doctoral thesis summary
Unifikovaný názevObor: 2901V013 Technologie potravin
Unifikovaný název30 výt.
502 Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
504 Obsahuje bibliografii
546 Anglické resumé
65007pšeničná mouka
65007těsta
65007aminokyseliny
65007reologie
65007kapalinová chromatografie
65007potravinářská technologie
65009wheat flour
65009doughts
65009amino acids
65009rheology
65009liquid chromatography
65009food technology
655 7disertace
655 7teze
655 9dissertations
655 9abstracts
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
8102 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
Údaj agentury ISBN[1. vyd.] 20091216
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-217.391
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-zl
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu