Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000945387

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009453xx / 000945387.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7373-066-6 (brož.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 641/642
080 641.55:637.5
080 (083.12)
080 (075.3)
Všeob.údaje zprac.Sedláčková, Hana, 1925-2020
24510Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
250 2., upr. vyd.
260 Praha : Fortuna, 2009
Obecné poznámky93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
65007kuchařství
65007masitá jídla
65009cookery
65009cookery (meat)
655 7kuchařské recepty
655 7učebnice středních škol
655 9cookbooks
655 9textbooks (secondary)
Osobní jm.-primár.oNodl, Ladislav, 1929-2008
Osobní jm.-primár.oŘešátko, Jaroslav
Údaj agentury ISBN9788073730666 2., upr. vyd. 20091210
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-013.117
EXE 1
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu