Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000945387
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009453xx / 000945387.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7373-066-6 (brož.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 641/642 |
080 | 641.55:637.5 |
080 | (083.12) |
080 | (075.3) |
Všeob.údaje zprac. | Sedláčková, Hana, 1925-2020 |
24510 | Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko |
250 | 2., upr. vyd. |
260 | Praha : Fortuna, 2009 |
Obecné poznámky | 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm |
65007 | kuchařství |
65007 | masitá jídla |
65009 | cookery |
65009 | cookery (meat) |
655 7 | kuchařské recepty |
655 7 | učebnice středních škol |
655 9 | cookbooks |
655 9 | textbooks (secondary) |
Osobní jm.-primár.o | Nodl, Ladislav, 1929-2008 |
Osobní jm.-primár.o | Řešátko, Jaroslav |
Údaj agentury ISBN | 9788073730666 2., upr. vyd. 20091210 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-013.117 |
EXE | 1 |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.