Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000947674

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009476xx / 000947674.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
Číslo nár.bibliogr.978-80-7204-632-4 (váz.)
0410 cze eng
043 e-xr--- e-uk---
045 x1y0
072 7358 Vojenské letectvo. Dělostřelectvo. Ženijní jednotky. Technické služby armády. Chemické vojsko
072 7929 Biografie
080 358.4-051
080 929
080 358.4
080 355.084
080 355.48(100)1939/1945
080 (437.3)
080 (410)
080 (092)
Všeob.údaje zprac.Kratochvíl, Milan, 1968-
24510Josef Balejka - valašský rytíř nebes = Josef Balejka - wallachian knight of the heavens / Milan a Jakub Kratochvílovi
24630Valašský rytíř nebes
24630Wallachian knight of the heavens
24631Josef Balejka - wallachian knight of the heavens
250 Vyd. 1.
260 Brno : Akademické nakladatelství CERM, 2009
Obecné poznámky120 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 24 cm
504 Obsahuje bibliografické odkazy
546 Anglické resumé
Osobní jménoBalejka, Josef, 1917-2004
Volné předmět t.Velká Británie. Royal Air Force. Squadron (Czechoslovak), 311th
648 41917-2004
648 71939-1945
65007vojenští letci Česko 20. století
65007vojenské letectvo Velká Británie 1939-1945
65007plukovníci Česko 20. století
65007druhá světová válka (1939-1945) Velká Británie
65009military air pilots Czechia 20th century
65009air forces Great Britain 1939-1945
65009colonels Czechia 20th century
65009World War (1939-1945) Great Britain
655 7biografie
655 9biography
Osobní jm.-primár.oKratochvíl, Jakub, 1978-
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788072046324 1. vyd. 20100127
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-218.575
Nakladatel (SA)CERM
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm