Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000948166
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009481xx / 000948166.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7318-890-0 (brož.) |
0410 | cze eng |
072 7 | 637 Živočišné produkty |
080 | 637.358 |
080 | 543.6:663/664 |
080 | 663/664.022.3 |
080 | 614.31 |
080 | (043.3)378.245 |
080 | (048.3) |
Všeob.údaje zprac. | Černíková, Michaela, 1980- |
24510 | Studium možností snížení obsahu tavicích solí v tavených sýrech = Study of possible reduction of emulsifying agents in processed cheeses : teze disertační práce / autor Michaela Černíková |
24631 | Study of possible reduction of emulsifying agents in processed cheeses |
260 | Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2009 |
Obecné poznámky | 32 s. ; 21 cm |
4901 | Doctoral thesis summary |
Unifikovaný název | Obor: 2901V013 Technologie potravin |
Unifikovaný název | 30 výt. |
502 | Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009 |
504 | Obsahuje bibliografie |
546 | Anglické resumé |
65007 | tavené sýry |
65007 | analýza potravin |
65007 | potravinářská aditiva |
65007 | hygiena potravin |
65009 | processed cheese |
65009 | food analysis |
65009 | food additives |
65009 | food hygiene |
655 7 | doktorské disertace |
655 7 | teze |
655 9 | higher doctoral dissertations |
655 9 | abstracts |
Korpor.,akce-prim.o | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
8102 | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce |
Údaj agentury ISBN | [1. vyd.] 20091229 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-218.892 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.