Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000948166

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009481xx / 000948166.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

obálka/obal
ISBN978-80-7318-890-0 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT543.6:663/664
MDT663/664.022.3
MDT614.31
MDT(043.3)378.245
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoČerníková, Michaela, 1980-
Názvové údajeStudium možností snížení obsahu tavicích solí v tavených sýrech = Study of possible reduction of emulsifying agents in processed cheeses : teze disertační práce / autor Michaela Černíková
Varianta názvuStudy of possible reduction of emulsifying agents in processed cheeses
Nakladatel.údajeVe Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2009
Údaje fyz.popisu32 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Obor: 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská aditiva
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.food additives
Předm.-angl.food hygiene
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formateze
Žánr/formahigher doctoral dissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20091229
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-218.892
Počet exemplářů1