Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000948166

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009481xx / 000948166.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7318-890-0 (brož.)
0410 cze eng
072 7637 Živočišné produkty
080 637.358
080 543.6:663/664
080 663/664.022.3
080 614.31
080 (043.3)378.245
080 (048.3)
Všeob.údaje zprac.Černíková, Michaela, 1980-
24510Studium možností snížení obsahu tavicích solí v tavených sýrech = Study of possible reduction of emulsifying agents in processed cheeses : teze disertační práce / autor Michaela Černíková
24631Study of possible reduction of emulsifying agents in processed cheeses
260 Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2009
Obecné poznámky32 s. ; 21 cm
4901 Doctoral thesis summary
Unifikovaný názevObor: 2901V013 Technologie potravin
Unifikovaný název30 výt.
502 Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2009
504 Obsahuje bibliografie
546 Anglické resumé
65007tavené sýry
65007analýza potravin
65007potravinářská aditiva
65007hygiena potravin
65009processed cheese
65009food analysis
65009food additives
65009food hygiene
655 7doktorské disertace
655 7teze
655 9higher doctoral dissertations
655 9abstracts
Korpor.,akce-prim.oUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
8102 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
Údaj agentury ISBN[1. vyd.] 20091229
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-218.892
EXE 1