Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000948724
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00094xxxx / 0009487xx / 000948724.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7318-653-1 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | (062.534) |
MDT | (0.034.44) |
HZ-Jméno akce | Gastro Kroměříž 2009 |
Názvové údaje | Gastro 2009 [elektronický zdroj] : Kroměříž |
Nakladatel.údaje | [Ve Zlíně : Univerzita Tomáše Bati, 2009?] |
Údaje fyz.popisu | 1 CD-ROM : barev. ; 12 cm |
Všeobecná pozn. | Název z disku |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Ústav biochemie a analýzy potravin a Ústav technologie a mikrobiologie potravin Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Střední škola hotelová a služeb Kroměříž |
Pozn.-pož.na sys. | Požadavky na systém: Word |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-angl. | gastronomy |
Žánr/forma | sborníky konferencí |
Žánr/forma | CD-ROM |
Žánr/forma | proceedings of conferences |
Žánr/forma | CD-ROM |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav biochemie a analýzy potravin |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
VZ-Korporace | Střední škola hotelová a služeb (Kroměříž, Česko) |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] ISBN není uvedeno vně CD-ROM 20100520 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 CR 4684 |
Fakturace seriály | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-zl |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.