Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000951170
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009511xx / 000951170.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7360-852-1 (brož.) |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.4:634.1/.8 |
080 | 641.4:635.1/.8 |
080 | 641.4 |
080 | (083.12) |
Všeob.údaje zprac. | Vašák, Jaroslav, 1947- |
24510 | Zavařujeme ovoce a zeleninu / Jaroslav Vašák |
260 | Praha : Ottovo nakladatelství, 2009 |
Obecné poznámky | 167 s. : il. ; 21 cm |
65007 | konzervování ovoce |
65007 | konzervování zeleniny |
65007 | konzervování potravin |
65009 | fruit preservation |
65009 | vegetables preservation |
65009 | food preservation |
655 7 | kuchařské recepty |
655 9 | cookbooks |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788073608521 [1. vyd.] 20091221 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-220.282 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.