Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000954122

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009541xx / 000954122.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7375-382-5 (brož.)
072 7637 Živočišné produkty
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 639.21/.22
080 637.56
080 663/664-021.465
080 637.03
080 637.56
080 (075.8)
Všeob.údaje zprac.Ingr, Ivo, 1936-2016
24510Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
250 2., nezměn. vyd.
260 Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010
Obecné poznámky102 s. : il. ; 30 cm
Unifikovaný názevNa obálce nad názvem: Agronomická fakulta
Unifikovaný název120 výt.
504 Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
65007ryby
65007rybí maso
65007kvalita potravin
65007zpracování živočišných produktů
65007průmysl zpracování ryb
65009fishes
65009fish meat
65009food quality
65009animal products processing
65009fish industry
655 7učebnice vysokých škol
655 9textbooks (higher)
Korpor.,akce-prim.oMendelova univerzita. Agronomická fakulta
Údaj agentury ISBN9788073753825 2., nezm. vyd. 20100423
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-014.108
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu