Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000954122
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009541xx / 000954122.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7375-382-5 (brož.) |
072 7 | 637 Živočišné produkty |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 639.21/.22 |
080 | 637.56 |
080 | 663/664-021.465 |
080 | 637.03 |
080 | 637.56 |
080 | (075.8) |
Všeob.údaje zprac. | Ingr, Ivo, 1936-2016 |
24510 | Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr |
250 | 2., nezměn. vyd. |
260 | Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 |
Obecné poznámky | 102 s. : il. ; 30 cm |
Unifikovaný název | Na obálce nad názvem: Agronomická fakulta |
Unifikovaný název | 120 výt. |
504 | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
65007 | ryby |
65007 | rybí maso |
65007 | kvalita potravin |
65007 | zpracování živočišných produktů |
65007 | průmysl zpracování ryb |
65009 | fishes |
65009 | fish meat |
65009 | food quality |
65009 | animal products processing |
65009 | fish industry |
655 7 | učebnice vysokých škol |
655 9 | textbooks (higher) |
Korpor.,akce-prim.o | Mendelova univerzita. Agronomická fakulta |
Údaj agentury ISBN | 9788073753825 2., nezm. vyd. 20100423 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-014.108 |
EXE | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.