Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000957973

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009579xx / 000957973.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-255-0339-3 (váz.)
Kód jazykacze fre
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.55
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoLagorce, Stéphane
Názvové údajeKuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová]
Údaje o vydání3. vyd.
Nakladatel.údajeČestlice : Rebo, 2010
Údaje fyz.popisu719 s. : barev. il. ; 23 cm
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-angl.meals
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Barberousse, Michel, 1923-
VZ-Osobní jm.Bucherová, Irena
VZ-Osobní jm.Zástěrová, Hana
OriginálSavoir tout faire en cuisine
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788025503393 3. vyd. 20100614
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-224.445
Fakturace seriály1