Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000957973
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009579xx / 000957973.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-255-0339-3 (váz.) |
Kód jazyka | cze fre |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Lagorce, Stéphane |
Názvové údaje | Kuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová] |
Údaje o vydání | 3. vyd. |
Nakladatel.údaje | Čestlice : Rebo, 2010 |
Údaje fyz.popisu | 719 s. : barev. il. ; 23 cm |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-angl. | meals |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Barberousse, Michel, 1923- |
VZ-Osobní jm. | Bucherová, Irena |
VZ-Osobní jm. | Zástěrová, Hana |
Originál | Savoir tout faire en cuisine |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788025503393 3. vyd. 20100614 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-224.445 |
Fakturace seriály | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.