Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000958583
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009585xx / 000958583.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7322-137-9 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | 637.5'632/'638 |
MDT | (083.12) |
Názvové údaje | Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty / kolektiv autorů ; fotografie Vladimír Doležal |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | České Budějovice : Dona, 2010 |
Údaje fyz.popisu | 91 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-Věc.téma | skopové maso |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Předm.-angl. | mutton |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 9788073221379 [1. vyd.] 20100624 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-224.779 |
Fakturace seriály | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.