Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000959534
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009595xx / 000959534.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7080-742-2 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 614 Veřejné zdraví a hygiena |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | (043.3) |
HZ-Osobní jméno | Janotová, Lucie |
Názvové údaje | Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů : disertační práce = [Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes : dissertation] / autor Lucie Janotová |
Varianta názvu | Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes |
Nakladatel.údaje | Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2010 |
Údaje fyz.popisu | 165 s. : il. ; 25 cm |
Všeobecná pozn. | Studijní obor: Technologie potravin |
Pozn.o disertaci | Disertační práce--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav konzervace potravin a technologie masa, 2010 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | food safety |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | disertace |
Žánr/forma | dissertations |
VZ-Korporace | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20100603 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-225.404 |
Fakturace seriály | 1 |
Elektron.přístup | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.