Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000959534

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00095xxxx / 0009595xx / 000959534.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7080-742-2 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
MDT614.31:663/664
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT(043.3)
HZ-Osobní jménoJanotová, Lucie
Názvové údajeVybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů : disertační práce = [Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes : dissertation] / autor Lucie Janotová
Varianta názvuSelected factors affecting safety of foodstuffs and dishes
Nakladatel.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2010
Údaje fyz.popisu165 s. : il. ; 25 cm
Všeobecná pozn.Studijní obor: Technologie potravin
Pozn.o disertaciDisertační práce--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav konzervace potravin a technologie masa, 2010
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.food safety
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formadisertace
Žánr/formadissertations
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20100603
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-225.404
Fakturace seriály1
Elektron.přístupobsah dokumentu