Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000961854

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009618xx / 000961854.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
HZ-Osobní jménoProkš, Josef, 1892-1974
Názvové údajeO vlivu sýření na rozdělení mikroorganismů v mléce a o biologickém rozdílu mléka a syrovátky vzhledem k bakteriím mléčného kysání / Josef Prokš
Nakladatel.údajePraha : Laktologický ústav, 1920
Údaje fyz.popisu14 s.
Edice-jiná formaZprávy laktologického ústavu c.k. české vysoké školy technické v Praze ; sv. 15
VZ-Edice-Unif.náz. Zprávy laktologického ústavu c.k. české vysoké školy technické v Praze
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 65.402/ 15
Počet exemplářů2