Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000961854
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009618xx / 000961854.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
HZ-Osobní jméno | Prokš, Josef, 1892-1974 |
Názvové údaje | O vlivu sýření na rozdělení mikroorganismů v mléce a o biologickém rozdílu mléka a syrovátky vzhledem k bakteriím mléčného kysání / Josef Prokš |
Nakladatel.údaje | Praha : Laktologický ústav, 1920 |
Údaje fyz.popisu | 14 s. |
Edice-jiná forma | Zprávy laktologického ústavu c.k. české vysoké školy technické v Praze ; sv. 15 |
VZ-Edice-Unif.náz. | Zprávy laktologického ústavu c.k. české vysoké školy technické v Praze |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 65.402/ 15 |
Počet exemplářů | 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.