Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000961988

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009619xx / 000961988.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

HZ-Osobní jménoSoukup, Václav
Názvové údajeZemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : Podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm připravovati / Zprac. Václav Soukup
Nakladatel.údajePraha : Hejda a Tuček, [1912]
Údaje fyz.popisu214 s.
Společně s:Obsahuje přívazky: Saláty a jejich úprava / Václav Soukup -- Maliny / Václav Soukup -- Rajská jablka či tomaty / Václav Soukup
Sigla,sign.vlastn.OLA001 603.392
Počet exemplářů1