Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000962059
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009620xx / 000962059.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | (Brož.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55:635.1/.8 |
MDT | 635.64 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Soukup, Václav |
Názvové údaje | Rajská jablka či tomaty : stručný návod jak by se tato dosud u nás nedosti oceněná zelenina v kuchyni nejlépe zužitkovati měla / napsal Václav Soukup |
Varianta názvu | Tomaty |
Nakladatel.údaje | Praha : Hejda a Tuček, [1905] |
Údaje fyz.popisu | 12 s. ; 20 cm |
Společně s: | Přívazek k: Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup CZ-OlVK |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Předm.-Věc.téma | zeleninová jídla |
Předm.-Věc.téma | rajčata |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 603.392/ 3.přív. |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.