Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000962126

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009621xx / 000962126.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-7305-106-8 (brož.)
072 7637 Živočišné produkty
080 637.5.032.098.4
080 637.5+664.91/.95
080 664.91
080 (035)
Všeob.údaje zprac.Kameník, Josef
24510Trvanlivé masné výrobky / Josef Kameník
250 1. vyd.
260 Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010
Obecné poznámky262 s. : barev. il. ; 24 cm
Unifikovaný názevEdiční svazek Hygiena a technologie potravin Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno--Preliminária a tiráž
504 Obsahuje bibliografii a rejstřík
65007masné výrobky
65007fermentované masné výrobky
65007konzervování masa
65009meat products
65009fermented meat products
65009meat preservation
655 7příručky
655 9handbooks and manuals
Korpor.,akce-prim.oVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Údaj agentury ISBN9788073051068 1. vyd. 20100820
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-226.848
EXE 1
Vydáno sev.Mor.e-xr-jm
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)obsah dokumentu