Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 000962126
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00096xxxx / 0009621xx / 000962126.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-7305-106-8 (brož.) |
072 7 | 637 Živočišné produkty |
080 | 637.5.032.098.4 |
080 | 637.5+664.91/.95 |
080 | 664.91 |
080 | (035) |
Všeob.údaje zprac. | Kameník, Josef |
24510 | Trvanlivé masné výrobky / Josef Kameník |
250 | 1. vyd. |
260 | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010 |
Obecné poznámky | 262 s. : barev. il. ; 24 cm |
Unifikovaný název | Ediční svazek Hygiena a technologie potravin Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno--Preliminária a tiráž |
504 | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
65007 | masné výrobky |
65007 | fermentované masné výrobky |
65007 | konzervování masa |
65009 | meat products |
65009 | fermented meat products |
65009 | meat preservation |
655 7 | příručky |
655 9 | handbooks and manuals |
Korpor.,akce-prim.o | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
Údaj agentury ISBN | 9788073051068 1. vyd. 20100820 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-226.848 |
EXE | 1 |
Vydáno sev.Mor. | e-xr-jm |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | obsah dokumentu |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.